Olay, pazartesi günü, Huzur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.Ş., eşi H.Ş. adlı kadın ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü R.B. ile karşılaştı.

E.Ş., tartıştıktan sonra yanındaki tabancayla R.B.'ye ateş açarak, bacaklarından yaraladı. R.B., ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan E.Ş., Alibaba Mahallesi Seyrantepe Caddesi'ndeki evine geldi. E.Ş., burada da tartıştığı eşini aynı tabancayla bacağından ve kasığından yaraladı. Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırılan H.Ş. de tedaviye alındı.

Olay sonrası kaçan E.Ş.'nin yakalanması için ekipler, çalışma başlattı. E.Ş.'nin, 2 gün sonra, merkeze bağlı Kurtlapa köyünde olduğu tespit edildi.

E.Ş., saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri ise sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Şişli'de eşini silahla alıkoyan kocaya istenen ceza belli oldu!" desc="Şişli'de boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesinin yaşadıkları binaya kapıyı kırarak girdikten sonra silahla ateş edip 'Buradan kimse sağ çıkmayacak' diyerek hürriyetlerini kısıtlayan Tugay Adak hakkındaki soruşturma tamamlandı. Özel harekat polisinin operasyonuyla vurularak yakalanan Tugay Adak'ın 7 ayrı suçtan toplam 46 yıl 6 aya kadar hapsi istendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/05/iecrop/11tokmak_16_9_1623196700_16_9_1649142916.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sislide-esini-silahla-alikoyan-kocaya-istenen-ceza-belli-oldu-7054781/"]