Elazığ’ın Arıcak ilçesinde kedi, yolun kenarında otlar arasında bir yılan olduğunu fark etti. Hemen atağa geçen kedi, yılana dişi ve patileri ile saldırmaya başladı.

Kediye yem olmak istemeyen yılanın çabaları sonuç vermedi. Direnemeyen yılan kediye yem olmaktan kaçamadı. O anlar çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Karşısına çıkan ayıyı bağırarak korkutup kaçırdı" desc="Bayburt’ta bozayı köy meydanına indi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ayıyı biranda karşısında gören Asım Durmuş, ayının kendisine bağırdığını, o panikle kendisinin de ayıya yüksek sesle bağırarak kendini savunduğunu söyleyerek, Ayı yukarıdan aşağı doğru geliyordu. Ayıyı görür görmez aha ayı dedim. Aramızda 10 metre falan var bir anda sinirlendi, bağırmaya başladı. Ben de ona yüksek sesle bağırdım yoldan aşağı gitti. Yavru ayı değildi, büyük, kocaman bir ayıydı' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/22/iecrop/resim1_20733803_16_9_1655876813.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/karsisina-cikan-ayiyi-bagirarak-korkutup-kacirdi-7207512/"]