Olay, saat 13.00 sıralarında Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Makedonya’dan İstanbul’a tur için gelen bir otobüs geri dönmek üzere Laleli’den hareket etti. Bir süre sonra otobüs içerisinde bağrışma seslerini duyan yolcuların durumu otobüs şoförüne bildirdi. Otobüs daha sonra yol kenarına çekildi.

Yabancı uyruklu şahsın çığlık seslerini duyan otobüs şoförü otobüsü yol kenarına çekerek durdurdu. Otobüsün altından motor kısmına doğru girdiği anlaşılan zanlının mahsur kaldığını gören şoför, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şahsı sıkıştığı yerden çıkarmak için seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmada yabancı uyruklu şahsın kendisini iple bağladığını tespit etti. İtfaiye ekiplerinin otobüsün motor kısmına giren şahsı çıkarmak için başlattığı çalışmalar yaklaşık 1 saat sürdü. Çalışmalar sonrası çıkarılan şahsın, aracın çalışmasıyla vücudunda yanıklar oluştuğu görüldü. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yabancı uyruklu şahıs, hastaneye kaldırıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da 1104 düzensiz göçmen yakalandı" desc="İstanbul Emniyeti tarafından il genelinde düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen uygulamada oturma izni olmayan 1104 düzensiz göçmen yakalandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/12/iecrop/2-5_16_9_1655015963.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-1104-duzensiz-gocmen-yakalandi-7188999/"]