Serdivan ilçesine bağlı Vatan Mahallesi'nde bulunan bir fırında çalışan İlhan İltaş, dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte ilçede bulunan bir halı sahada futbol oynamak için buluştu. İlhan İltaş maç sırasında bir anda fenalaşarak yere yığıldı.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibi kalp krizi geçirdiği belirlenen İlhan İltaş'a ilk müdahalede bulundu. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İlhan İltaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İlhan İltaşın cenazesi toprağa verilmek üzere Bitlis'e götürüldü.  (DHA)

[old_news_related_template title="Halı sahada kalp krizi geçiren Orhan Pehlivan kurtarılamadı" desc="Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (OSKİ) satın alma şube müdürü Orhan Pehlivan, halı sahadaki futbol turnuvasında kalp krizi geçirdi. Ambulansta kalp masajı yapılan Pehlivan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/15/iecrop/resim2_19556205_16_9_1642244229.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hali-sahada-kalp-krizi-geciren-orhan-pehlivan-kurtarilamadi-6890113/"]