Kemaliye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de öğle saatlerinde ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle diğerlerine sıçradı. Toplam 5 evde devam eden yangına müdahale için bölgeye Kemaliye Belediyesi ile çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Ekipler, alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Yangın nedeniyle 1 kişinin de dumandan etkilendiği belirtildi. Yangında çok sayıda ağacın da zarar gördüğü belirtildi.



YANGIN 5 SAATTE KONTROL ALTINDA 

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 5 evi saran alevler, ekiplerin 5 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alınıp, söndürüldü. Bölgede soğutma çalışması başlatılırken, evlerin kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 1 kişinin de hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. (DHA)

[old_news_related_template title="90 yaşındaki adam yangında öldü" desc="Zonguldak'ta 90 yaşındaki adam evinde yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/21/iecrop/2_16_9_1661060405.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/90-yasindaki-adam-yanginda-oldu-7319993/"]