
Dilencinin kullandığı gazete küpüründeki babanın da kendisi olmadığı belirlendi. Zabıta memurlarının ortopedik aparatı çıkarmasıyla engelli olmadığı anlaşılan dilencinin topladığı paraları çorabına sakladığı tespit edildi.

Aparat çıkarılınca dilenen kişinin müdürlüğün bahçesinde koştuğu görüldü. Karabük'ten Düzce'ye gelip dilendiği tespit edilen ismi açıklanmayan kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında ceza kesilirken, üzerindeki paralara da tutanak tutularak el konuldu. (DHA)
[old_news_related_template title="Dilenci kadının üzerinden adeta bir servet çıktı" desc="Afyonkarahisar’da dilencilere yönelik denetimde yakalanan bir kadının üzerinde onlarca altın ve 10 bin TL’ye yakın nakit para ile adeta bir servet ele geçirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/09/iecrop/dilenci-ih_16_9_1660054749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dilenci-kadinin-uzerinden-adeta-bir-servet-cikti-7298107/"]