Yangın, dün saat 20.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi'ndeki sanayi sitesindeki bir geri dönüşüm tesisinde çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen yangına; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 23 araç ve 40 personel ile müdahale edildi.
Çalışmalara Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü de destek verdi. Ekiplerin 3 saat süren müdahalesi sonrası yangın söndürldü. Bölgedeki hasar ise gün ağarınca ortaya çıktı. Küle dönen tesiste zararın büyük olduğu bildirildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)
[old_news_related_template title="Geri dönüşüm tesisinde yangına müdahale sürüyor" desc="Kahramanmaraş’ta geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/03/iecrop/aw660670_01_16_9_1656875537.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/geri-donusum-tesisinde-yangina-mudahale-suruyor-7229893/"]
Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta geri dönüşüm tesisinde çıkan, 3 saat süren çalışma ile söndürülen yangında hasar gün ağrınca ortaya çıktı. Küle dönen tesiste zararın büyük olduğu bildirildi.