Kaza, dün gece Şanlıurfa- Mardin yolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Viranşehir yönüne giden Suriye uyruklu Mehmet Halaf (42) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Uluhan Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak takla atıp, devrildi.
4 AYLIK ALA BEBEK KURTARILAMADI
Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 4 aylık Ala Halaf bebek, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Sürücü Mehmet Halaf ile Hasan Halef (2), Yusuf Halef (4), Ali Halef, (5), Hamza Halef (6) ve Azzo El Karraf'ın (50) tedavilerine devam edilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)
[old_news_related_template title="Antalya'da otomobil ile TIR çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı" desc="Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, otomobil ile TIR'ın kafa kafaya çarpıştığı kazada biri çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/16/iecrop/resimid_212527161_21252716_16_9_1663328217.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/antalyada-trafik-kazasi-4-kisi-oldu-7367438/"]
Otomobil takla attı; Ala bebek öldü, 6 yaralı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, takla atan otomobildeki Suriyeli Ala Halaf bebek hayatını kaybederken, 1'i bebek ve 3'ü çocuk 6 kişi de yaralandı.