Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’nde yaşanan dehşetin her anı güvenlik kameralarına yansıdı.
TRAFİK TARTIŞMASINDA KADIN SÜRÜCÜYE KÜFÜR
Dehşet, bir erkek sürücünün, trafikte tartıştığı kadın sürücüye küfürlü taciziyle başladı. Kadın sürücüye hakaretler ve küfürler ederek tacizde bulunan saldırganın öfkesi, olan biteni görüp onu uyaran bir başka kişiye yöneldi.
4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE KAÇTI AMA KURTULAMADI
Aracından inen saldırgan, olaya tanık olan 34 yaşındaki M.C.'nin peşine düştü. Üstelik bu sırada M.C, elinden tuttuğu 4 yaşındaki çocuğuyla yolda yürüyordu. Öfkeli saldırgandan kurtulmak için çocuğu ile birlikte bir süre kaçan M.C, çareyi bir restorana sığınmakta buldu ama bu da saldırgandan kurtulmasına yetmedi.
RESTORANA GİRİP ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE YUMRUKLADI
Restoranın kapısına kadar gelen saldırgan içeriye girdi ve M.C.'ye çocuğunun yanında, restoran çalışanlarının gözleri önünde yumruklu saldırıda bulundu, küfürler savurdu. Çalışanların araya girmesiyle saldırgan restorandan çıkarıldı. Bütün bunlar işyerinin kamerasın yansıdı. M.C.'nin saldırgan sürücüden şikayetçi olması üzerine polis hareket geçti. Kullandığı aracın plakasını belirleyen polis, saldırganın peşinde.
Polis bu şehir eşkıyasının peşine düştü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde tartıştığı kadın sürücüye küfür etti, bu yüzden onu uyaran bir başka kişiyi kovalayıp 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Polis, şehirde eşkıyalık yapan bu adamın peşine düştü.