İzmir yolu Karacabey ilçesi yakınlarında kimliği henüz öğrenilemeyen bir sürücü otomobili ile Karacabey istikametine doğru ters şeride girerek kilometrelerce süratli bir şekilde seyir etti.

Karşı yönden gelen araçların dikkati sayesinde muhtemel bir facia yaşanmazken, jandarma ekipleri sürücüyü kontrol noktasında yakalayarak işlem başlattı.

Sürücünün ters şeritte ilerlediği anlar ise başka bir araçta bulanan vatandaş tarafından cep telefonu ile anbean kaydedildi. Tersten giden sürücünün ne yapmaya çalıştığını anlayamayan diğer sürücüler klakson çalarak ikaz yapmayı da ihmal etmedi. (İHA)

[old_news_related_template title="Beşiktaş'ta 'ters şerit' kazası: 7 kişi yaralandı" desc="Beşiktaş Ulus’ta ters yöne giren otomobil, ticari taksiyle kafa kafaya çarpıştı. 3 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına dönerken 7 kişi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/05/iecrop/besiktasta-navigasyonun-ters-yola-soktugu-otomobil-taksiye-carpti-7-yarali_3278_dhaphoto2_16_9_1659674749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/besiktasta-ters-serit-kazasi-7-kisi-yaralandi-7289393/"]