İzmir Girne Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, AKP İlçe Başkanlığı önünde patlama meydana geldi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, bahçe duvarı, ilçe başkanlığının tabelası ve bir otomobilde maddi hasar oluştu.



Yüzme havuzunda patlama! 7 ölü, 44 yaralı

Yüzme havuzunda patlama! 7 ölü, 44 yaralı


Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada ilk belirlemelere göre el yapımı ses bombasının bahçe duvarına yerleştirildiği öğrenildi. Patlamanın duyulması üzerine olay yerine gelen AKP Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, "İşçe binamıza daha önce de saldırı olmuştu. İlçe binamız ateşe verilmişti. Saldırılara karşı önlemimizi almıştık. Belli ki keşif yapmışlar. Binanın ön tarafında güvenlik vardı. Bizim bu tür saldırılar karşısında duruşumuz değişmeyecek, saldırıları kınıyoruz" dedi.

GENİŞ ÇAPLI ARAMA BAŞLATILDI

Mahalle sakinlerinden Nezih Tuncer ise, "taksi durağında arkadaşlarla otururken büyük bir patlama oldu" şeklinde konuştu. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve parmak izi çalışması yapan polis, bombayı koyan kişi ya da kişileri belirleyerek yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Suruç sınırında 2 patlama meydana geldi

Suruç sınırında 2 patlama meydana geldi