Fenerbahçe Akhisar maçı. Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu Akhisar Belediyespor. Fenerbahçe Akhisar maçı canlı izle linki haberimizde. Lig TV'den canlı yayınlanacak Fenerbahçe Akhisar maçını canlı izlemek için haberimizdeki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fenerbahçe ile Akhisar arasında saat 20.00'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. Fenerbahçe Akhisar maçını aşağıdaki linkten canlı olarak seyredebilirsiniz. Digitürk Play ile Fenerbahçe Akhisar maçını tek maç olarak satın alıp izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - AKHİSAR MAÇI CANLI İZLE - LİG TV CANLI YAYIN

Lig'de geçtiğimiz sezon 21. haftada oynanan maçta Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'a İstanbul'da 2-1 yenilmişti. Fenerbahçe, Akhisar'a ligde oynadığı son 3 maçı kaybettti. Fenerbahçe, geçen sezon Akhisar'a 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenilmiş, bir önceki sezon ise ligin 32. haftasında 3-1 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve başlayan Josef de Souza'nın, Akhisar Belediyespor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Volkan Şen'in durumu ise maç saati belli olacak.

İLK 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Nani, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, KAdir, Merter, Custodio, Lualua, Güray, Sami, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan