Yaklaşık 8 yıldır Zorba Taverna’da sahne alan Göknur’u dinlemeye ünlü isimler geldi. Sözcü TV kameralarının da bulunduğu gecede hem sesi, hem sahnesi ve hem de fiziği ile kendisini dinlemeye gelenleri mest eden Göknur yine sahnesinde yer aldı.



EGE KİLO KALDI, SES AYNI

Şarkıcı Ege, arkadaş grubu ile geldiği mekanda bir de sahne aldı ve adeta klasikleşin tabak kırma olayını gerçekleştirdi.



Bir hayli kilo aldığı gözlenen Ege, sesinden bir şey kaybetmemiş olacak ki, dinleyiciden büyük alkış aldı.

SELÇUK URAL’A BÜYÜK ALKIŞ

En büyük alkışı ise yılların bile eskitemediği sanatçı Selçuk Ural aldı. Selçuk Ural yakın dostları ile geldiği mekandaki bir diğer isim de 2013 Aralık ayında hayata veda eden Adnan Şenses’in dul eşi Lale Şenses vardı. Lale Hanım basın mensuplarından özel bir izin isteyerek, “Selçuk Ural benim 45 yıllık arkadaşım ve kardeşim.



Kendisi çok ısrar etti ve hatırını kıramadığım için ikinci kez sokağa çıkıyorum. Sizden ricam, ben halen Adnan’ın acısını içimde yaşıyorum. Selçuk rica etmese kesinlikle dışarı çıkmazdım” diyerek fotoğraf çekilmesini istemedi.

FELEKTEN BİR GECE

Mekanda eğlenen bir diğer ünlü isim ise çok sevilen “Kocamın Ailesi” isimli dizinin oyuncularından Erman Okay’dı.



Eşi Güler Hanım ile gece boyunca dans eden ve halaylar çeken başarılı usta oyuncu, çok keyif aldığı gece sırasında Göknur tarafından sahneye davet edilerek tabak kırma geleneğini sürdürdü.