Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam geç saatlerde Dinamo Kiev deplasmanına çıkacak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat kaçta başlayacak, Beşiktaş gruptan nasıl çıkar, Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu soruların cevaplarını arayan taraftarlar internete akın etmiş durumda. Beşiktaş Dinamo Kiev maç ayrıntıları haberimizde...


BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA?


Türkiye'de saat yönetmeliğinin değişmesiyle birlikte iyice geç saate kalan Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat 22:45'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Kiev Olimpiyat Stadı’ndaki Dinamo Kiev – Beşiktaş maçını İskoç hakem Craig Thompson yönetecek. Beşiktaş Dinamo Kiev maçını canlı olarak izlemek için, maç saatinde aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ GRUPTAN NASIL ÇIKAR

Şenol Güneş’in ekibi, Napoli ile Benfica’nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev’i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Bunda, siyah-beyazlıların Napoli’ye karşı ikili averajda üstün olmaları büyük rol oynuyor.
Napoli ile Dinamo Kiev, İtalya’da oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Dinamo Kiev gruptan kesin olarak elendi. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’ne gitmeyi garantiledi. Napoli 8 puanda kaldı. Napoli, son maçında Benfica’ya yenilirse Beşiktaş’a Kiev deplasmanında gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Şampiyonlar Ligi’nde grubunu 1. sırada bitiren takımların, ikincilerle eşleştiği 2. turda Beşiktaş eğer grubunu zirvede bitirirse, şu anki tabloya göre; Arsenal, Manchester City, Bayern Münih, Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla ile eşleşebilir.
Siyah-beyazlılar ikinci olur ise PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester ya da Juventus'tan biriyle çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek.
Kura çekimi 12 Aralık'ta yapılacak, ilk maçlar 2017 Şubat, rövanşları da 2017 Mart ayı içerisinde oynanacak.

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİNDE ÇILGIN PARA DA VAR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde son 16'ya kalırsa büyük bir gelirin de sahibi olacak. Grup aşamasından Devler Ligi'ne katılım payı olarak UEFA'dan 12 milyon Euro alan Kartal, gruptaki 7 puan karşılığında 3.5 milyon Euro performans ödülüne hak kazandı. Beşiktaş'ın katılım ve performansla sınırlı toplam para ödülü böylece 15.5 milyon Euro’ya ulaştı.
Siyah-­beyazlı takım son 16'ya kalırsa Şampiyonlar Ligi ödül yönetmeliğine göre UEFA'dan 5.5 milyon Euro daha kazanacak. Kartal, Dinamo Kiev'i mağlup ederse bugünkü toplam kazanca 7 milyon Euro’ ya ulaşacak. Tur bileti beraberlikle gelirse kazanç 6 milyon Euro’da kalacak.
Öte yandan Beşiktaş, Ukrayna'dan tur biletiyle dönerse hem 6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa gruptan çıkacak hem de Türk takımları arasında grup maçlarını namağlup bitiren ilk ekip olacak.