Asrın liderimizin danışmanı açık açık izah etti, “bundan sonra gelecek olan başbakanın profili daha düşük olacak” dedi.

*

Seçim mitingleri şöyle olabilir yani...

*

- Muhterem vatandaşlarım, sizi temin ederim, benim kadar kişiliksiz, omurgasız, karaktersiz birini zor bulursunuz.
- Bravooo, şak şak şak şak
- Otur derse otururum, kalk derse kalkarım, enseme vurup lokmamı alabilir, kösele gibiyimdir, yüzüme tükürse yarabbi şükür derim, o derece kaypağım.
- Yaşaaa, şak şak şak şak
- Öylesine şahsiyetsiz, öylesine silik biriyimdir ki, aynaya baktığımda bile kendimi göremem, varlığımla yokluğum birdir, yani kendimim diye söylemiyorum, ben ömrümde kendim kadar basiretsiz birine rastlamadım, yeter ki o koltukta oturayım, büzülürüm, ilişirim, yılışırım, her şekle girerim, ne utanırım ne sıkılırım, her türlü ikiyüzlülüğü, her türlü yüzsüzlüğü yaparım, binbir suratım.
- Nurolll, şak şak şak şak
- Kanunmuş yönetmelikmiş genelgeymiş, zahmet edip okumam, hiç kafamı yormam, şunu çıkar der, çıkarırım, bunu çıkarma der, çıkarmam, uzaktan kumandalıyımdır, gel buraya der, yanaşırım, el pençe divan dururum, defol der, defolurum, bakın bu yaşıma geldim, henüz herhangi bir konuda fikrim olmadı, o ne düşünürse onu savunurum, anayasayı filan tanımam, sadece onu tanırım, tanıma derse, babamı bile tanımam.
- Varolll, şak şak şak şak
- Onun şahsi çıkarları için hepinizi harcarım, gözünüzün içine baka baka yalan söylerim, o yeter ki emretsin, yanarım dönerim, fırıldaklık yaparım, el etek öperim, yalarım, yağlarım, dün yemin ettiğimi bugün inkar ederim, kimi isterse onu pohpohlarım, onun sevmediklerini sırtından hançerlerim, şununla kardeş ol derse, nefret ettiğim herifle bile kardeş olurum, bunun arkasından dolap çevir derse, öz kardeşimin bile kuyusunu kazarım, günü geldiğinde kendi kendimi kapının önüne koyarım, kendimi kovarım.
- Helalll, şak şak şak şak
- Kula kulluk etmeye hazır mıyızzz?
- Hazırızzzz!
- Sizler de varolun, Allah utandırmasın, sizlerin de desteğiyle dünya siyaset tarihinin yüzkarası olacağımdan emin olabilirsiniz.
- Şak şak şak şak

*

Akıl tutulması zaten vardı.
Artık o seviye de geçildi...
Aklını yitirdi bu ülke.

*

Ahmet Kiziroğlu bile yüksek profilliyse, bunun yerine geçecek olanı düşün gari.