Türkiye çok büyük fabrikaların, devasa sanayi tesislerinin bulunduğu bir ülke.

Büyük şirketler binlerce kişiye istihdam sağlıyor.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş


Peki ya bir arada toplu olarak en fazla insan hangi iş yerinde çalışıyor? DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş geçtiğimiz perşembe günü gazetecilerle bir sohbet toplantısı düzenledi ve Türkiye'de en kalabalık insanın bir arada çalıştığı yerin İstanbul Zincirlikuyu'ndaki 32 katlı Deniz Tower olduğunu söyledi.

Deniz Tower Deniz Tower


Denizbank Finansal Hizmetler Grubu'na ev sahipliği yapan binada tam 5.200 insan çalışıyor. 153 metre yüksekliğindeki 7/24 yaşayan bir mekan olan Deniz Tower'ın içinde manavdan, balıkçıya, marketten saunaya kadar pek çok alan var.

Denizbank Finansal Hizmetler Grubu'nun 8 şirketi Zincirlikuyu'ndaki Deniz Tower'da toplanmış. Böylece ortaya tek bir komplekste en çok çalışan barındıran yapıyı ortaya çıkarıyor. Denizbank Finansal Hizmetler Grubu'nun bünyesindeki 8 şirketi Zincirlikuyu'ndaki Deniz Tower'da toplanmış. Böylece ortaya tek bir komplekste en çok çalışan barındıran yapıyı ortaya çıkarıyor.


Çalışanlar market alışverişlerini yerlerinden kalkmadan internet üzerinden yapıyor. Poşetlerini mesaileri bittiği zaman aşağı kattaki marketten alarak evlerine gidiyorlar.

sahil-manav

Deniz Tower'ın alt katlarında bulunan Deniz Çarşı'da bulunan dükkanlardan banka kira almıyor. Böylece personele uygun fiyatlarla hizmet verilmesi sağlanıyor.

Deniz Çarşı'da bulunan bir kuru temizleme dükkanı. Deniz Çarşı'da bulunan bir kuru temizleme dükkanı.


Denizbank'ın Türkiye genelinde 738 şubesi var. Şubelerde ortalama 20 kamera bulunuyor.

Genel merkezde bulunan kameralarla bu şubeler 7 gün 24 saat denetleniyor. Şube kameralarının kayıtları ihtiyaç durumunda 60 gün geriye gidebiliyor.
kamera
Deniz Tower'da Denizbank'ın kendi serverları dışında başka bankaların da serverları bulunuyor. Bu serverların düzgün işlemesi için ortam sıcaklığının 18 derece civarında tutulması gerekiyor.
server221
5200 kişinin çalıştığı Deniz Tower'da spor salonu ve sauna da bulunuyor.
spor-salonu
Deniz Tower'ın içinden bir görüntü...
2hn1nhnh12
Binanın planı...
metrekare_b22