MHP cephesinden gelen "Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır" açıklaması siyasetin gündemini bir anda ısıttı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın MHP lideri Devlet Bahçeli adına yaptığı açıklamanın ardından dikkat çekici bir gelişme daha yaşandı. Yalçın'ın son paylaşımının ardından MHP'nin önemli isimlerinin aynı tweetleri atması dikkat çekti.

AYNI PAYLAŞIM

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın aynı dakikalarda "Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp vatan kuran, vatan kurtaran!" paylaşımı yaptığı görüldü.



MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker de aynı mesajı verdi.

2011 MESAJI ÇIKTI

MHP kaynakları, Yalçın'ın paylaştığı mesajın 2011 yılındaki Bahçeli'nin bir konuşmasından alıntı olduğunu kaydetti. Kaynaklar, mesajların sosyal medyadaki ülkücülere yönelik tepkilerden dolayı olduğunu kaydetti.

[old_news_related_template title="Bahçeli'den çarpıcı açıklama: Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur" desc="MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına çarpıcı bir açıklama yayınladı. Açıklamada 'Kararsızlığın, inançsızlığın, gecikmenin ve tembelliğin başarısızlığı hazırlayan unsurlar olduğu şüphesizdir. Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır' ifadelerine yer verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bahceliden-carpici-aciklama-uc-hilalin-tek-basina-iktidari-artik-bir-zorunluluktur-5804010/"]