Mersin’deki programı için Adana'ya uçakla gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve parti heyeti tarafından Adana Havalimanı'nda karşılandı.

image small

Akşener daha sonra partililerle birlikte Mersin'e hareket etti. Akşener, vatandaşlar tarafından 'Mersin'in Gururu Meral Akşener' sloganları ile karşılandı.

"MİLLETİN İKTİDARI"

İYİ Parti lideri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile buluştu. Eşi Meral Seçer ve Meral Akşener ile yan yana fotoğrafını paylaşan Vahap Seçer, "Sayın Meral Akşener Mersin'imize hoş geldiniz. İki Meral arasında dilek tuttum… Milletin iktidarı" notunu düştü.

Akşener, Mersin programı kapsamında 21 Şubat 2022 Pazartesi günü Erdemli, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde esnafla buluşacak.

STK'LARLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de iş insanları ile bir araya gelerek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik duruma dair taleplerini dinledi. İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" denildi.

image small

[old_news_related_template title="Meral Akşener, Erol Evgin'in konserini dinledi" desc="Sanatçı Erol Evgin'in İstanbul'daki konserine katılan İYİ Parti lideri Akşener, 'Kalbiyle sesinin aynı anda eşlik ettiği şarkılarıyla muhteşem bir akşam yaşattı' diyerek duygularını ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/19/iecrop/erol-evgin-1_16_9_1645305333.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/meral-aksener-erol-evginin-konserini-dinledi/"]