Antalya Kepez ilçe Belediye Başkanı AKP'li Hakan Tütüncü’nün, Manavgat'ın Sevinç Mahallesi'nde kar sebebiyle kapanan yolları açtıklarını belirten sosyal medya paylaşımına CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tepki gösterdi.

"EMEĞE NEZAKETSİZLİKTİR"

Sözen yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; Manavgat Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 gündür Sevinç Mahallemizin bütün mevkilerinde gece ve gündüz olmak suretiyle çalışarak yol açma ve tuzlama işlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmiştir. Tütüncü’nün bu paylaşımıyla, Manavgat Belediyemizin çalışmalarını yok sayması, üzüntü vericidir.

Yapmadığı bir işi yapmış gibi göstermek emeğe nezaketsizliktir. Tütüncü’nün kurumlar arası iletişim kurallarını da hiçe sayarak, bizi aramadan, gerçek ihtiyaçları bilmeden, sorgusuz sualsizce bölgemizde çalışma gerçekleştiriyor gibi yapması Manavgat Belediyemizin emeğine yapılmış bir haksızlıktır"

[old_news_related_template title="‘Otoyollarda mahsur kalanlar tazminat davası açabilir’" desc="İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu başta olmak üzere özellikle paralı yollarda trafik kilitlendi. Vatandaşlar uzun saatler boyunca yolda mahsur kaldı. Yunanistan’da ise karda otoyolda mahsur kalan araçlara 2 biner euro tazminat ödenmesine karar verildi. SÖZCÜ’ye konuşan hukukçular ise, ücretli otoyollarda mahsur kalan vatandaşların maddi ve manevi tazminat davası açabileceğini belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/26/iecrop/kuzey-marmara-otoyolu_16_9_1643197087.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/otoyollarda-mahsur-kalanlar-tazminat-davasi-acabilir-6913340/"]