Trabzon'da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programda küçük bir çocuğun ifadeleri gündeme oturdu.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Açılış töreninde sahneye çıkan küçük yaşlarda bir çocuk CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi. Erdoğan'ın bu sözler üzerine güldüğü görüldü. Büyük tepki çeken o anlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde çocuğun, Erdoğan'dan hapiste olan babası için af isteğinde bulunduğu ve Erdoğan'ın da yanında duran kişiyi göstererek, 'ona söyle o avukat' dediği görülüyor.

ERDOĞAN: AL BUNLA SÖYLE

Daha sonra eline bir oyuncak verilen çocuk kalabalığa seslenerek Erdoğan'a oy verilmesini istiyor ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor. Küçük çocuğun Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi üzerine Erdoğan bu kez elindeki mikrofonu uzatarak "Al bunla söyle" dediği görülüyor.

"BİZİM KORUMALAR NEREDE ŞU ÇOCUĞU ALIN"

Bir başka videoda ise yaşanan olayda dikkat çeken detaylara rastlandı. Videoda küçük çocuğun Erdoğan’a önce seyircilerin arasından seslendiği duyuluyor. Erdoğan, “Bizim korumalar nerede? Şu çocuğu alın” diye talimat veriyor.

Küçük çocuk sahneye çıktığında Erdoğan’a asker selamı veriyor. Erdoğan, “Ne biçim selam veriyorsun” diye çocuğu karşılıyor.

SOYLU, ERDOĞAN'A ÇOCUKLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

O sırada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Erdoğan’a yaklaşarak “Mecliste Tonyalı bir Kemalettin Aydın var ya..” dediği ve çocuğu işaret ettiği görülüyor. Erdoğan da “Öyle mi?” diye yanıt veriyor.

"BABAM 10 SENEDİR YATIYOR"

Küçük çocuk o anlarda ağlayarak, "Cumhurbaşkanı amca, benim babam 10 seneden beri yatıyor. Özledim” diyor. Erdoğan ve çocuk bir süre sohbet ediyor.

Çocukla konuşan Erdoğan yanındakileri parmağıyla işaret ediyor, çocuk ise Erdoğan’a sarılarak karşılık veriyor.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMADA BULUNDU

Tepki çeken görüntülerle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama gelmişti. "Tablo beni çok üzdü" diyen Kılıçdaroğlu, "O güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişinin” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu: Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş! Çocuktan al haberi" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da mikrofon uzattığı küçük çocuğun CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'hain' demesi, Erdoğan ve bakanlar tarafından gülerek karşılanması gündeme oturdu. Görüntülerle ilgili açıklama yapan Süleyman Soylu ise, 'Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. Çocuktan al haberi' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/30/iecrop/soyluuu_16_9_1622142841-880x495-1_16_9_1643561187.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/suleyman-soylu-eren-bulbulun-katillerinin-arkadaslarina-hain-demis-cocuktan-al-haberi-6921409/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: O güzel evladımızın hiçbir kabahati yok, kabahat onun tepesinde duran kişinin" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyonlarda canlı yayınlanan açılış töreninde mikrofon uzattığı küçük çocuğun kendisine 'hain' demesi, o anların Erdoğan ve bakanlar tarafından gülerek karşılanması hakkında soruyu yanıtladı. 'Tablo beni çok üzdü' diyen Kılıçdaroğlu, 'O güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişinin” ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/30/iecrop/7f692b80-8f63-49d8-b26f-6f52277ff474_16_9_1643559496.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-o-guzel-evladimizin-hicbir-kabahati-yok-kabahat-onun-tepesinde-duran-kisinin-6921358/"]