Tokat'ta bir hastanede hemşirelerin felçli bir hastaya şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Hemşireler hakkında soruşturma başlatıldı.

BAKAN KOCA: ÜZÜNTÜ VERİCİ VE KABUL EDİLEMEZDİR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da olayla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, "Tokat Medical Park hastanesinde kaydedildiği belirtilen, bir hastanın bazı çalışanlarca şiddete maruz kaldığını gösteren görüntüler üzüntü verici ve kabul edilemezdir. Bakanlığımız ilgili hastanede derhal soruşturma başlatmıştır. Gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

[old_news_related_template title="Kızlarına istismar iddiasıyla eski eşini yaralayan Asya: Şiddet yüzünden bebek aldırdım" desc="İzmir'de, 2 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Serkan Erdoğan ile eski eşini bu sebepten tabancayla yaralayan Asya Dizlek'in yargılanmasına devam edildi.Erdoğan, Dizlek'in kendisinden olmadığını söylediği çocuğu aldırdığını iddia ederken, Dizlek ise 'Bebeği, gördüğümüz şiddet yüzünden aldırdım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/17/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still014_16_9_1668693474.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kizlarina-istismar-iddiasiyla-eski-esini-yaralayan-asya-siddet-yuzunden-bebek-aldirdim-7485431/"]