Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda corona virüsüne yakalandığını duyurdu.

Hafif semptomları olduğunu belirten Gates, "Sağlığıma kavuşana kadar izole olarak uzmanların tavsiyelerine uyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Aşı olduğum için şanslıyım" diyen Gates, Gates Vakfı'nın 2 yıldır ilk kez bugün bir araya geleceğini vurgulayarak, toplantıya Microsoft Teams aracılığıyla katılacağını aktardı.

Bill Gates, Bill&Melinda Gates Vakfı aracılığıyla Covid-19 test kiti ve aşılarını dağıtmaya yönelik yürütülen küresel çalışmalarda aktif rol alıyor.

[old_news_related_template title="Bill Gates'ten kapsamlı açıklama ve itiraf: Komplo teorileri çılgınca" desc="Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, İngiliz medyasına konuştu... Hakkındaki Covid-19 ile ilgili komplo teorileri ile ilgili konuşan Gates, cinsel saldırı ve insan ticareti suçlarından hapse atılan ve intihar eden ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein ile ilgili açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/05/iecrop/gates-depo_16_9_1651746465.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/bill-gatesten-kapsamli-aciklama-ve-itiraf-komplo-teorileri-cilginca-7116660/"]