Kaza, pazartesi günü İnegöl ilçesi Şehirler Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Ailesiyle Ankara'dan Çanakkale'ye tatile giden Yavuz Bektaş yönetimindeki otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp bariyerlere ve yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra, yağmur suyu kanalına yuvarlandı.



Kazada, sürücü Bektaş ile yanındaki eşi Seval (48) ve kızı Ayça Bektaş yaralandı. Ayça'nın 4 gün süren yaşam mücadelesinden sonra beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin organlarını bağışladığı Ayça'nın alınan karaciğeri Antalya'da, 2 böbreği ise Bursa'da nakil bekleyen hastalara nakledildi.



Ayça Bektaş'ın cenazesi, nakil işlemleri sonrası memleketi Ankara'ya getirildi. Bektaş, öğle vakti Ahmet Efendi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bektaş'ın cenazesinde, kazada yaralanan anne ve babası Seval ve Yavuz Bektaş'ın yanı sıra akrabaları ve çok sayıda arkadaşı yer aldı. Sevenleri Bektaş'ın mezarını çiçeklerle donattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Lösemiye yenilen genç doktor Selin Gizem Kıreli’ye acı veda" desc="İlk görev yeri olan Eskişehir İl Ambulans Servisi’ne geçen yıl atanan ve işe giriş için yapılan sağlık taramasında lösemi hastası olduğu belirlenen genç doktor, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından memleketi Konya’da son yolculuğuna uğurlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/20/iecrop/spot-sablon-1_16_9_1660996769.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/losemiye-yenilen-genc-doktor-selin-gizem-kireliye-aci-veda-7319116/"]