Nişantaşı Biber Bar'da yan yana masalarda eğlenen iki eski eş yaklaşık bir saat sonra selamlaştı. Bu sırada fotoğrafları çekilince panikleyen Seren Serengil, “Ben kendisini tanımıyorum” dedi. Bunun üzerine ise eski eşi, “O zaman ben hiç tanımıyorum” diyerek kahkahayı bastı. Ozan Kaçmaz bir ara milli piyango biletçisinden bilet alarak Serengil’e de gönderdi ama eski eşi gülerek kabul etmedi.

ÇOK İYİ DOSTUZ

Birlikte sohbet ederken görüntülenen Seren Serengil ve Ozan Kaçmaz, ortak açıklama yaparak, hala çok iyi iki dost olduklarının altını çizdi. Serengil, “Ben onun annesini eski kayınvalidemi çok severim o da beni sever. Ayrıca benim eski eşim de olsa aramızdaki dostluk bitmez” derken Kaçmaz ise, “Benim için önemli biridir Seren. Çünkü onunla evlendim bir tek daha ne olsun” dedi. Bu sözler üzerine Serengil, “Bak benden daha ünlüsü olmadı demek ki” diyerek gülücükler atınca, Ozan Kaçmaz ise, “Her yerde sen çıkıyorsun karşıma. Sonuçta eşimdin ve senden daha değerlisi mi varmış? Eşimdin bundan ötesi olur mu?” sözleriyle yanıt verdi.



RASTLANTI HABER DEĞİL

Seren Serengil eski eşiyle görüntülendikten kısa süre sonra ise bir tweet atarak, “Bu gece eski eşimle karşılaştık merhabalaştık sohbet ettik o esnada gazeteci arkadaşlarımız çektiler rastlantı dışında bir haber niteliği yok” dedi. İkili daha sonra Sess Bar’a ayrı ayrı giderek eğlencelerine ayrı masalarda devam etti. Gece boyunca sık sık yan yana gelerek sohbet ettiler.