[caption id="attachment_975878" align="alignnone" width="650"] Foto: REUTERS[/caption]

1 Kasım seçimlerinde, vekil sayısında yüzde 50 düşüşle en büyük darbeyi yaşayan MHP'de kazan kaynıyor. Seçim gecesinden bu yana tüm gözler Devlet Bahçeli'de...  MHP lideri, 'İstifa edecek mi, etmeyecek mi?' tartışmaları arasında, parti kurmaylarına yola devam edeceğini vurgulayarak, “Farklı görüşü olan varsa söylesin” dedi.

Milliyet'in haberine göre Bahçeli, MHP Başkanlık Divanı’nı toplayarak 1 Kasım’ın sonuçlarını değerlendirdi. Seçimde MHP’nin Türkiye’nin her bölgesinde oy kaybetmesi ve alınan başarısız sonuçların nedenleri üzerinde bilimsel çalışma yapılması kararı alındı.

1 KASIM SEÇİM SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahçeli, seçim gecesi ise kurmaylarıyla yaptığı dar kapsamlı toplantıda, “istifa” taleplerini değerlendirdi. Yola devam edeceğini vurgulayan Bahçeli, “Ben devam edeceğim, bu konuda farklı görüşleri olan varsa söylesin” diye konuştu.

ANCAK ÜLKÜCÜ İRADE BENİ GÖNDEREBİLİR


Kurmaylarından farklı bir ses çıkmayınca Bahçeli, bu işi tesadüflere bırakmasının söz konusu olamayacağını dile getirerek, “Ülkücü hareket birçok zorlu süreçten geçti. Ben mücadelemi devam ettireceğim beni ancak ülkücü irade gönderir. Onun dışında kimseye boyun eğmem” dedi.