Sibel Alaş Twitter hesabından “Evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sert çıkarak sordu: “Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız?”. 1995 yılında söylediği "Adam" şarkısı ve klibiyle büyük ün kazanan ve sessizliğe bürünen Sibel Alaş, son günlerde yaşanan olaylar, tırmanan terör faaliyetlerinden dolayı Twitter hesabından çok sert mesajlar gönderdi.

"Biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür"

Sibel Alaş, yaşanan şiddet olaylarına ilişkin Twitter’dan paylaştığı mesajlarda, Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…” dedikten sonra şöyle devam etti “Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. “Ölmez” dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de."

Terör operasyonların süreceğini açıklayan Başbakan Davutoğlu’nun, “Evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” şeklinde verdiği demecin fotoğrafını paylaşan Sibel Alaş, fotoğrafa şöyle yazdı: “Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, “Feda edilmeye razı mısınız @Ahmet_Davutoğlu?”.



Yazdığı bu tweetler üzerine kendisine gönderilen mesajları için "Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu." diyen Sibel Alaş, “Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben “eyvallah” demeyeceğim evlatların ölmesine…” diye yazdı.