Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konuklarla tek tek ilgilendi, sohbet etti. Konukları Erdoğan ile fotoğraf çektirdi. Ezanı Mustafa Ceceli okudu.



GÜLBEN ERGEN’DEN GEREKSİZ TEPKİSİ

İftar davetine eşiyle birlikte katılan Gülben Ergen, geceden paylaştığı fotoğraf karelerinin altına yorumda bulundu. Kendisini eleştirenlere ‘komik ve gereksiz’ göndermesinde bulunan Gülben Ergen şunları yazdı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan bir iftar yemeği verdi...Biz de davete katılanlardandık. Yazılan yorumlar, yapılan haberler bir kaç saat olmasına rağmen savaş alanı...Ne komik, ne gereksiz. Kavgaya ayıracağınız vakti ve enerjinizi daha faydalı işlere harcayın...”



DAVETE KATILANLAR SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

İftara katılanlar arasında Alişan, Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu, Sibel Can, Orhan Gencebay, Hande Yener, Işın Karaca ve Yavuz Bingöl vardı.

 HANDE YENER INSTAGRAM'DA ELEŞTİRİLDİ

Petek Dinçöz ve Hande Yener, iftar sonrası çekildikleri fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaştı. Giydiği kıyafet ile en çok dikkat çeken isim Hande Yener, "Hande Yener ve iftar. Çok tezat bir ikili olmuş", "Hande Yener ve oruç?" gibi yorumlarla eleştirildi.



 PETEK DİNÇÖZ'E ELEŞTİRİ

Eşi Serkan Kodaloğlu ile Huber köşkündeki iftarda çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Petek Dinçöz ise "İzmir'in yüz karasısın" gibi yorumlarla linç edildi.

ÇAPULCU ESER DE İFTARDA

İftara katılan isimler arasında Gezi Parkı eylemlerine destek veren Eser Yenerler’in de olması büyük tepki çekti. Gezi eylemlerinde sırasında twitter hesabından attığı, “Arkadaşlar gezi parkı direnişi ile ilgili yaratıcı tweetlerinizi ve görüntülerinizi bana mentıonlayabilir misiniz?” tweeti ve canlı yayına çıkarken giydiği ‘Kırmızılı Kadın’ t-shirtü direnişe destek veren Eser Yenerler’in iftarda Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı ile katılması dikkatlerden kaçmadı.